Author Topic: 126 tacho  (Read 338 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rizzo308

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: 0
126 tacho
« on: November 30, 2019, 02:51:36 AM »
Hi Guys,
I know there are tacho's out there off a 2 cylinder bike that will work on 126 easily. I want to use a autometer or simular  tach, has anyone had success fitting a 4 cylinder tach to there 126 using a adaptor or simular and got the tacho read correctly.

Cheers

Pete126

  • Administrator
  • Super Member
  • *****
  • Posts: 3304
  • Karma: 35
  • Location: West Yorkshire
Re: 126 tacho
« Reply #1 on: November 30, 2019, 10:24:46 AM »
Welcome to our Forum Rizzo, Don’t know of anyone who has fitted and converted a 4 cyl to 2 cyl tacho, send the seller a message and ask the question but I think you’ll have to buy a TACH ADAPTER / CONVERTER, if you buy off eBay and it doesn’t work you can send it back and get your money back.
Pete.      il cavallo piccolo

Xylaquin

  • Super Member
  • ***
  • Posts: 407
  • Karma: 8
  • Location: Orkney, Scotland
Re: 126 tacho
« Reply #2 on: November 30, 2019, 02:38:07 PM »