Fiat 126 Chat => Tuning & Customising 126 Models => Topic started by: rizzo308 on November 30, 2019, 02:51:36 AM

Title: 126 tacho
Post by: rizzo308 on November 30, 2019, 02:51:36 AM
Hi Guys,
I know there are tacho's out there off a 2 cylinder bike that will work on 126 easily. I want to use a autometer or simular  tach, has anyone had success fitting a 4 cylinder tach to there 126 using a adaptor or simular and got the tacho read correctly.

Cheers
Title: Re: 126 tacho
Post by: Pete126 on November 30, 2019, 10:24:46 AM
Welcome to our Forum Rizzo, Don’t know of anyone who has fitted and converted a 4 cyl to 2 cyl tacho, send the seller a message and ask the question but I think you’ll have to buy a TACH ADAPTER / CONVERTER, if you buy off eBay and it doesn’t work you can send it back and get your money back.
Title: Re: 126 tacho
Post by: Xylaquin on November 30, 2019, 02:38:07 PM
Mintex has done it...

http://club126uk.co.uk/forum/index.php?topic=9683.msg72843#msg72843
SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal